Movie Magic - 6 april 2024

Movie Magic, een betoverende show met de mooiste filmmuziek.

In 2024 vieren we 150 jaar muziek in Leeuwen. Muziekvereniging Koning Willem III is daarmee de oudste muziekvereniging van het Land van Maas en Waal. Later dit jaar zullen we nog meer ingaan op de historie.

Op 6 april zien we u graag bij de opening van ons jubileumjaar voor een muzikaal feest met de mooiste filmmuziek. Door de jaren heen heeft hkw3 al veel filmmuziek laten horen. Maar een avondvullend programma met alleen filmmuziek hebben we nog nooit eerder gebracht. Op het programma staan muziek uit klassiekers als James Bond en Schindlers List, met violiste. De animatie- en tekenfilms zullen niet ontbreken, bijvoorbeeld de prachtige muziek uit Brave en Brotherbear, die zal worden ondersteund door grootbeeldfilmprojectie. En natuurlijk muziek uit de grote dansfilms Grease en Flashdance, begeleid door de fantastische danseressen van DanceDepartment uit Malden. De zang zal worden verzorgd door Ellis Verboort en Maaike van Swambagt. Met deze opsomming hebben we nog maar een klein deel van het programma verklapt.

Tot slot mag niet onvermeld blijven dat bij enkele nummer het orkest ondersteuning zal krijgen van ons jeugdopleidingsorkest Nootuitgang. We nodigen jong en oud, fan, muziekliefhebber en iedereen die ons een warm hart toedraagt van harte uit voor deze bijzondere avond. Kaarten zijn te koop bij Brasserie de Rosmolen of via kaartverkoop@hkw3.nl.

Posted in Jubileum on Feb 27, 2024