Muziekvereniging Koning Willem 3 viert dit jaar haar 150-jarig bestaan. Dat gaan we doen op 3 verschillende momenten in 2024. 

Zaterdag 6 april: We trappen af met Movie Magic! en pakken uit met de mooiste film muziek, prachtige beelden, dans en zang. Het wordt een spectaculair concert. De kaartverkoop is gestart. 

Zondag 30 juni:  Een muzikale verrassing in petto voor jong en oud in de regio. Meer info en details volgen.

Zaterdag 9 november: Vriendenconcert voor al onze vrienden, muziekliefhebbers en fans met een officieel jubileumtintje.

Kom nog eens terug op deze site en houd onze facebookpagina en volg onze jubileumactiviteiten.

Movie Magic, een betoverende show met de mooiste filmmuziek. In 2024 vieren we 150 jaar muziek in Leeuwen. Muziekvereniging Koning Willem III is daarmee de oudste muziekvereniging van het Land van Maas en Waal. Later dit jaar zullen we nog meer ingaan op de historie. Op 6 april zien we u graag bij de opening van ons jubileumjaar voor een muzikaal feest met de mooiste filmmuziek. Door de jaren heen heeft hkw3 al veel filmmuziek laten horen. Maar een avondvullend programma met alleen filmmuziek hebben we nog nooit eerder gebracht. Op het programma staan muziek uit klassiekers als James Bond...

Lees verder...
30 juni zal in het teken staan van samen muziek maken. We willen alle leden, oud-leden, collega’s van andere verenigingen, herintreders, zij-instromers en andere muziekliefhebbers uitnodigen om allemaal samen muzikaal eerbetoon te brengen aan 150 jaar muziek in Leeuwen. De precieze invulling volgt snel. Houd onze social media en deze site in de gaten.

Lees verder...
Vriendenconcert voor al onze vrienden, muziekliefhebbers en fans met een officieel jubileumtintje.

Lees verder...