Enthousiaste reacties op The American Tour

Op facebook staan de eerste reacties op The American Tour, zaterdagavond 16 april in MFA de Rosmolen:

“Vanavond muzikaal verrast door de voorstelling van Harmonie Koning Willem 3, aan elkaar gezongen en gepraat door Toby van Rosmalen. Of moet ik zeggen, Orkest Willem 3? Genoten van zang, dans en bovenal lekkere muziek die je ook gewoon op je Spotify playlist zou kunnen terugvinden. Denk aan Amy Winehouse, the Rolling Stones of een spetterende solo van een Kyteman impressie. Wauw, wat kunnen 'die' goed spelen! (Sander Bos)

“… Het was echt prachtig en zeker gevarieerd! Ook een compliment voor de begeleidende filmbeelden, helemaal Mood 66 !” (Wim van Zwam)

“Nagenieten van American Tour in de Rosmolen van orkest Koning Willems3. Iedere keer weer onder de indruk, kippenvelmomenten Patrick van Haren Rinie van Haren Addy Meisner-Bazelmans, Marthy Luypen, Herman van Teeffelen,Toby van Rosmalen en Winnie, Confidans, de rappers en Fortisdames en de vergeten rest die ik niet-allemaal kan taggen dank jullie wel en proost! ....... “ (Antorita Siegers-Merx)

“Wat een héérlijke avond! Alles klopte......Mooi podium, geweldig geluid, een orkest wat de sterren van de hemel speelde, en een super enthousiast publiek! Het is ook altijd weer een feestje om met mijn broer Winnie samen te zingen! Ik heb er echt, echt, echt van genoten! …” (Toby van Rosmalen; zang en presentatie)

Posted in Nieuws on Oct 02, 2016