Op zaterdag 16 juni hebben onze leerlingen hun beste beentje voorgezet. In verschillende samenstellingen hebben ze een prachtig optreden verzorgd dat beluisterd werd door een zaal vol familie en bekenden. Nu genieten van een welverdiende vakantie! Voor foto's, gemaakt door Antonie van den Heuvel: zie onder kopje 'Media'.

Lees verder...
Prachtige foto's van onze geslaagde show 'Bewonder' zijn te zien onder 'media' op deze site.

Lees verder...
Wij hebben het trieste nieuws ontvangen dat één van onze ereleden, Nelly Broeder-Gerrits, vandaag is overleden. Vol overgave is zij jarenlang op allerlei fronten voor onze vereniging actief geweest. Daarom is Nelly in 2011 dan ook tot erelid van muziekvereniging Koning Willem III benoemd. Wij wensen haar familie heel veel sterkte toe. Ons concert van aanstaande zaterdag zullen we opdragen aan Nelly én haar man Tijs, oud-voorzitter van onze vereniging. Onbedoeld krijgt de titel 'Bewonder' hiermee zaterdagavond een bijzondere lading.

Lees verder...
Zaterdagavond 11 november jl. was een mijlpaal voor de leerlingen van Koning Willem III. Voor het eerst traden zij op als leerlingenorkest Nootuitgang. Allemaal gestoken in de bijbehorende kleding. Het leerlingenorkest ging september 2016 na een aantal fantastische workshops op de basisscholen van start. Dankzij de enthousiaste en professionele leiding van dirigent Herman van Teffelen, die daarin wordt ondersteund door een aantal muzikanten uit het orkest, hebben zij enorme vorderingen gemaakt. Dat lieten zijn horen tijdens het Tutti concert aan een volle Rosmolen. Letterlijk hebben zijn daar...

Lees verder...
Bijna 300 verenigingsjaren zijn afgelopen zaterdag tijdens het Tutti concert in het zonnetje gezet. Mark Kreuze is 27 jaar lid van de slagwerkgroep, maar kreeg nu pas zijn onderscheiding omdat hij een tweetal jaren verstek moest laten gaan vanwege zijn werk. Charlotte van Beem begon 25 jaar geleden haar muzikale carrière in Limburg en speelt via veel omzwervingen nu al weer enige jaren bij ons. Zaterdag werd zij gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap. Loes en Dorien van de Pol werden gehuldigd omdat zij 40 jaar geleden begonnen bij Koning Willem III. De start van het muzikale leven van Addy en...

Lees verder...
Onze leerlingen hebben een heerlijke dag beleefd op de Beldert Beach in Zoelen. Als afsluiting van het seizoen lekker genieten langs en in het water!

Lees verder...
In het kader van de Rabo Clubkas Campagne heeft onze penningmeester een bedrag van € 330,17 in ontvangst mogen nemen. Dank aan alle stemmers!

Lees verder...
Afgelopen zaterdagavond 22 april 2017 vond het jaarconcert van muziekvereniging Koning Willem III plaats. Onder de titel “Feel the Soul” pakte het orkest uit met een ‘bezielende’ show vol aansprekende muziek. Het programma liep uiteen van gospel tot en met de disco van The Four Tops en The Jersey Boys. Naast de vaste gasten dansgroep Stream en presentatrice/zangeres Toby ondersteunde het orkest zanger Joep Tromp. Al met al spetterende optredens die samen een geweldige show vormden. Foto's zijn te zien onder 'media'.

Lees verder...
Koning Willem III heeft een drukke week achter de rug: muzikaal opluisteren van de Sinterklaasintocht en een winters optreden bij Lauwe on Ice. Voor de foto-reportages van Antonie van den Heuvel: zie 'Media'.

Lees verder...
Tijdens het Tutti-concert van zaterdag 5 november zijn de volgende leden gehuldigd: Berdien Croonen (12,5 jaar lid), Ellen Brons (12,5 jaar lid), Jan Willem van Raaij (25 jaar lid) en Rinie van Haren (40 jaar lid). Dank aan deze leden voor wat ze voor HKWIII betekenen! Ook dirigent Herman van Teffelen werd in het zonnetje gezet: hij is al 12,5 jaar de enthousiaste dirigent die wij zeer waarderen. Voor foto's: zie 'Media'.

Lees verder...