06-04-2019 Do You Remember! Een avond om niet te vergeten

“Herinnert u zich deze nog, nog, nog,…..” Deze jingle schalde zaterdagavond 6 april verschillende keren door MFA de Rosmolen.

Met veel plezier hebben we voor een goed gevulde Rosmolen onze jaarshow gespeeld die in het teken stond van herkenbare muziek uit de afgelopen decennia. Het orkest werd ondersteund door de zang en presentatie door Winnie en Toby van Rosmalen. Dansgroep Breeze uit Malden verzorgde de dans. Deze 13- en 14-jarige dames zijn van alle markten thuis en stonden zelfs op de spitzen op het podium. De leden van leerlingenorkest “Nootuitgang” brachten samen met het orkest en met veel enthousiasme en muzikaliteit een prachtige versie van de Cup Song. Ook dit jaar werd de show weer ondersteund met professioneel licht en geluid door Luton en met schitterende filmbeelden op het grote scherm verzorgd door Maxe, Jarne en Maartje.

De foto’s kunt u elders op deze site vinden. Sfeer proeven kan ook via de volgende linkjes:

Can’t buy me love met fantastische zang van Toby en Winnie https://www.facebook.com/search/top/?q=toby%20van%20rosmalen&epa=SEARCH_BOX The Cup Song door onze enthousiaste leden van leerlingenorkest “Nootuitgang” https://www.facebook.com/muziekverenigingkw3/videos/2269957089730416/

Posted in Nieuws on Jun 03, 2019